Masina de cusut computerizata

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 6600P QC

  JANOME MC 6600 Professional, are viteza şi precizia extremă cerută de cusătorii experimentaţi. Are ȋnglobate o multime de funcţii şi caracteristici speciale pentru matlasare, inclusiv sistemul special de tranport „AcuFeed” care asigură o cusatură cursivă, constantă şi precisă pe orice tip de material sau pe combinaţii diverse de materiale ȋn diferite straturi datorită transportului superior. Odata ȋncercat o să doriţi să lucraţi numai cu el!

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 5200

  JANOME MC 5200 este o maşina plină de dotări deosebite şi extraopţiuni concepute special pentru matlasări. Dotată cu o placă de ac specială pentru cusatura dreaptă care reduce la maxim urma lasată de ac ȋn piesele matlasate. Maşina vă oferă practic posibilităţi nelimitate de personalizare totală.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 2160DC

  JANOME 2160DC are toate funţiile de care ai nevoie pentru succes! Cusăturile variate ȋţi asigurăfinalizarea fiecărui proiect – de la matlasare la decoraţiuni interioare. Sistemu lde transport special ȋti oferă stabilitate şi sincronizare ȋn coasere. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 6260QC

  JANOME 6260QC este o maşină cu dotările maxime ale unei maşini speciale pentru matlasare ȋmpreună cu beneficiile unei maşini computerizate clasice. Acest model este vârful de gamă al liniei QC de la JANOME. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome DC3030

  JANOME DC3030 este o maşină de cusut modernă cu o funcţionalitate deosebită şi foarte uşor de utilizat. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face pe display-ul cu leduri, iar principalele funcţii de coasere au butoane de comandă cu acţionare electronică, ceea ce conferă un aspect foarte precis şi curat cusăturilor. Modelul este o maşină computerizată care prin multitudinea de cusături utilitare şi decorative vă oferă rezultate de calitate la un preţ avantajos.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome DC3050

  JANOME DC3050 este o maşină cu dotări deosebite, creată special pentru a putea executa orice tip de decoraţiune pentru casa şi orice proiect de cusut. Are o precizie de computer, ceea ce face ca perdelele, husele, cuverturile, pernele personalizate sau orice alte proiecte de decor să aibă un aspect deosebit iar realizarea lor să devină o bucurie. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

  1,600.00 lei