Masina de cusut mecanica

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 525S

  JANOME SEWIST 525S vă ajută să creaţi propriile decoraţiuni pentru casă şi să realizaţi orice proiect repede şi cu uşurinţă oferindu-vă puterea şi precizia cu care să executaţi orice proiect indiferent de tipul de material pe care l-ati ales.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 521

  JANOME SEWIST 521 este o maşină puternică şi precisă, foarte versatilă la un preţ foarte accesibil, ceea ce o face şi un cadou perfect, atât pentru un ȋncepător pasionat cât şi pentru un croitor cu experienţă.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 423S

  JANOME 423S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 415

  JANOME 415 este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 419S

  JANOME 419S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome IT 1011

  JANOME IT 1011 este o maşină simplă pentru mici retuşuri şi decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine pentru pasionaţi.

  600.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome JR1012

  JANOME JR1012 este un model de maşină de cusut cu dotări de bază dar cu un preţ foarte bun. Este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Greutate redusă şi uşor de utilizat, aceasta este masina perfecta pentru un incepator, iar preţul este punctul ei forte!

  740.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome SAKURA 95

  Fondată în 1921, JANOME a sărbătorit a 95-a aniversare de suprematie pe plan mondial, lansand pe piata modelul special care poartă numele de SAKURA.

  Sakura înseamnă “floare de cireș” în japoneză.

  In Japonia, Sakura este un semn de mândrie națională.

  Cu aceasta ocazia JANOME ofera un BONUS CADOU in accesorii.

  750.00 lei