Masina de cusut

Masina de cusut

Va oferim cea mai variata gama de masini de cusut.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 525S

  JANOME SEWIST 525S vă ajută să creaţi propriile decoraţiuni pentru casă şi să realizaţi orice proiect repede şi cu uşurinţă oferindu-vă puterea şi precizia cu care să executaţi orice proiect indiferent de tipul de material pe care l-ati ales.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 2160DC

  JANOME 2160DC are toate funţiile de care ai nevoie pentru succes! Cusăturile variate ȋţi asigurăfinalizarea fiecărui proiect – de la matlasare la decoraţiuni interioare. Sistemu lde transport special ȋti oferă stabilitate şi sincronizare ȋn coasere. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 6260QC

  JANOME 6260QC este o maşină cu dotările maxime ale unei maşini speciale pentru matlasare ȋmpreună cu beneficiile unei maşini computerizate clasice. Acest model este vârful de gamă al liniei QC de la JANOME. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 6600P QC

  JANOME MC 6600 Professional, are viteza şi precizia extremă cerută de cusătorii experimentaţi. Are ȋnglobate o multime de funcţii şi caracteristici speciale pentru matlasare, inclusiv sistemul special de tranport „AcuFeed” care asigură o cusatură cursivă, constantă şi precisă pe orice tip de material sau pe combinaţii diverse de materiale ȋn diferite straturi datorită transportului superior. Odata ȋncercat o să doriţi să lucraţi numai cu el!

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 5200

  JANOME MC 5200 este o maşina plină de dotări deosebite şi extraopţiuni concepute special pentru matlasări. Dotată cu o placă de ac specială pentru cusatura dreaptă care reduce la maxim urma lasată de ac ȋn piesele matlasate. Maşina vă oferă practic posibilităţi nelimitate de personalizare totală.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome DC3030

  JANOME DC3030 este o maşină de cusut modernă cu o funcţionalitate deosebită şi foarte uşor de utilizat. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face pe display-ul cu leduri, iar principalele funcţii de coasere au butoane de comandă cu acţionare electronică, ceea ce conferă un aspect foarte precis şi curat cusăturilor. Modelul este o maşină computerizată care prin multitudinea de cusături utilitare şi decorative vă oferă rezultate de calitate la un preţ avantajos.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 521

  JANOME SEWIST 521 este o maşină puternică şi precisă, foarte versatilă la un preţ foarte accesibil, ceea ce o face şi un cadou perfect, atât pentru un ȋncepător pasionat cât şi pentru un croitor cu experienţă.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 423S

  JANOME 423S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 415

  JANOME 415 este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 419S

  JANOME 419S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome IT 1011

  JANOME IT 1011 este o maşină simplă pentru mici retuşuri şi decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine pentru pasionaţi.

  600.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome JR1012

  JANOME JR1012 este un model de maşină de cusut cu dotări de bază dar cu un preţ foarte bun. Este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Greutate redusă şi uşor de utilizat, aceasta este masina perfecta pentru un incepator, iar preţul este punctul ei forte!

  740.00 lei