Despre noi

QUEEN MANAGEMENT

Furnizorul dvs. de masini de cusut, brodat, calcat si alte echipamente utile in gospodarie si mici ateliere

QUEEN Management este o societate comerciala infiintata in 2005 cu capital integral romanesc.

In prezent firma se numara printre furnizorii de masini de cusut calcat si alte echipamente pentru uz casnic si mici ateliere.

QUEEN este autorizata CNFPA si este un furnizor de formare profesionala in domeniul confectiilor si al broderiei, cu experienta in derularea unor proiecte europene de formare profesionala.

Principalul domeniu de activitate, in prezent, il reprezinta industria textila, QUEEN fiind furnizor de masini casnice si industriale de cusut si masini de brodat, mese de calcat, prese de termocolat si generatoare de abur, prese de finisat, topere si manechine, sisteme de proiectare broderie, etc.

Principalele noastre preocupari s-au indreptat catre selectarea unor producatori de top care sa garanteze o calitate si fiabilitate deosebite, dar care sa aiba departamente speciale de proiectare si cercetare, care sa asigure o dezvoltare continua a masinilor pe care le produc.

Deasemenea, am selectat producatori cu un bun raport calitate pret, sloganul dupa care ne ghidam este: calitate foarte buna la un pret rezonabil.

Ne propunem sa fim alaturi de dvs. in dezvoltarea viitoare. Noi vom ramane credinciosi standardelor de inalta calitate, implementarii de tehnologii moderne si nu in ultimul rand satisfactiei clientilor.

Gama de utilaje furnizate este foarte mare, de la producatori diversi. Vom enumera principalele firme pe care le reprezentam in Romania:

Lista poate continua cu multi alti producatori. Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.cusutsicalcat.ro

sau sa ne contactati. Tehnicienii nostri vor fi incantati sa va ofere informatiile necesare.