Magazin

 • 0 out of 5

  Ace

  25.00 lei
 • 0 out of 5

  Masã de cãlcat

  335.00 lei
 • 0 out of 5

  MASINA DE BRODAT CU FUNCTIE DUBLA SWF/B-1202D

  Masina de brodat tubular

  2 capete de lucru (cu functie dubla)

  12 culori

  Capacitate memorie 4.000.000 impunsaturi

  Viteza de lucru 1.200 imp/min

  Aria de brodare pentru fiecare cap 360 X 270mm

  Dispozitive sepci AMERICAN + EUROPEAN

   

  O mașină ideală pentru pornirea intr-o afacere cu personalizarea produselor cu broderie de dimensiuni mici medii este mașina automată de brodat SWF B-T1202D cu funcție duală.

  Unică in lume aceasta tehnologie cu functie dubla, permite unei singure mașini să lucreze indempendent cu ambele capete, cu diferite gherghefe în același timp.

  SWF B-T1202D este controlat cu un ecran LCD de 10,4 “care facilitează configurarea fiecărei operatiuni.

 • 0 out of 5

  MAȘINÃ DE BRODAT INDUSTRIALÃ

  ILE SWD-1501-8S             OFERTÃ LA CERERE

  Masina de brodat tubular

  Suprafata de lucru 1.200 X 500 mm

  1 cap de lucru

  15 culori

  Diplay LCD  tip “TOUCH SCREEN” de 8″

  20 milioane impunsaturi capacitate memorie

  Viteza de lucru 1.000 rot/min

 • 0 out of 5

  Masina de brodat Memory Craft 500E

  Obiectele ȋmpodobite prin broderie dau o nota aparte articolului respectiv şi vă scot ȋn evidenţa stilul personal. Cu JANOME 500E e foarte usor să ȋnfrumuseţezi decoraţiunile pentru casă, articolele de ȋmbrăcăminte sau alte accesorii, doar prinzi materialul ȋn gherghef şi apeşi o tasta. JANOME 500E este cea mai avansată maşină specializată doar pentru broderie. JANOME 500E face totul, tu schimbi doar aţa.

  7,700.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 2160DC

  JANOME 2160DC are toate funţiile de care ai nevoie pentru succes! Cusăturile variate ȋţi asigurăfinalizarea fiecărui proiect – de la matlasare la decoraţiuni interioare. Sistemu lde transport special ȋti oferă stabilitate şi sincronizare ȋn coasere. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 415

  JANOME 415 este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 419S

  JANOME 419S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 423S

  JANOME 423S este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Fie ca o utilizaţi pentru quilting, decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine, veţi realiza în mod constant cusături de calitate pe o gamă largă de ţesături. Durabilă şi practică creată special pentru pasionaţii care cos des şi au nevoie de o maşină puternică şi ieftină.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome 6260QC

  JANOME 6260QC este o maşină cu dotările maxime ale unei maşini speciale pentru matlasare ȋmpreună cu beneficiile unei maşini computerizate clasice. Acest model este vârful de gamă al liniei QC de la JANOME. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome DC3030

  JANOME DC3030 este o maşină de cusut modernă cu o funcţionalitate deosebită şi foarte uşor de utilizat. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face pe display-ul cu leduri, iar principalele funcţii de coasere au butoane de comandă cu acţionare electronică, ceea ce conferă un aspect foarte precis şi curat cusăturilor. Modelul este o maşină computerizată care prin multitudinea de cusături utilitare şi decorative vă oferă rezultate de calitate la un preţ avantajos.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome DC3050

  JANOME DC3050 este o maşină cu dotări deosebite, creată special pentru a putea executa orice tip de decoraţiune pentru casa şi orice proiect de cusut. Are o precizie de computer, ceea ce face ca perdelele, husele, cuverturile, pernele personalizate sau orice alte proiecte de decor să aibă un aspect deosebit iar realizarea lor să devină o bucurie. Alegerea şi configurarea cusăturilor se face foarte usor pe display-ul cu leduri.

  1,600.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome IT 1011

  JANOME IT 1011 este o maşină simplă pentru mici retuşuri şi decoraţiuni pentru casă sau confecţionare de haine pentru pasionaţi.

  600.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome JR1012

  JANOME JR1012 este un model de maşină de cusut cu dotări de bază dar cu un preţ foarte bun. Este construită pe un şasiu de aluminiu şi cu o carcasă foarte solidă, ceea ce o face o maşină deosebit de robustă, excelentă pentru cusutul de zi cu zi. Greutate redusă şi uşor de utilizat, aceasta este masina perfecta pentru un incepator, iar preţul este punctul ei forte!

  740.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 5200

  JANOME MC 5200 este o maşina plină de dotări deosebite şi extraopţiuni concepute special pentru matlasări. Dotată cu o placă de ac specială pentru cusatura dreaptă care reduce la maxim urma lasată de ac ȋn piesele matlasate. Maşina vă oferă practic posibilităţi nelimitate de personalizare totală.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome MC 6600P QC

  JANOME MC 6600 Professional, are viteza şi precizia extremă cerută de cusătorii experimentaţi. Are ȋnglobate o multime de funcţii şi caracteristici speciale pentru matlasare, inclusiv sistemul special de tranport „AcuFeed” care asigură o cusatură cursivă, constantă şi precisă pe orice tip de material sau pe combinaţii diverse de materiale ȋn diferite straturi datorită transportului superior. Odata ȋncercat o să doriţi să lucraţi numai cu el!

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome SAKURA 95

  Fondată în 1921, JANOME a sărbătorit a 95-a aniversare de suprematie pe plan mondial, lansand pe piata modelul special care poartă numele de SAKURA.

  Sakura înseamnă “floare de cireș” în japoneză.

  In Japonia, Sakura este un semn de mândrie națională.

  Cu aceasta ocazia JANOME ofera un BONUS CADOU in accesorii.

  750.00 lei
 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 521

  JANOME SEWIST 521 este o maşină puternică şi precisă, foarte versatilă la un preţ foarte accesibil, ceea ce o face şi un cadou perfect, atât pentru un ȋncepător pasionat cât şi pentru un croitor cu experienţă.

 • 0 out of 5

  Masina de cusut Janome Sewist 525S

  JANOME SEWIST 525S vă ajută să creaţi propriile decoraţiuni pentru casă şi să realizaţi orice proiect repede şi cu uşurinţă oferindu-vă puterea şi precizia cu care să executaţi orice proiect indiferent de tipul de material pe care l-ati ales.

 • 0 out of 5

  Masina de surfilat Janome 1100D

  JANOME 1100D este un triplock-ul profesional cu care veti obţine rezultate perfecte de fiecare dată. Funcţia de tensionare automată a firelor vă permite să selectaţi simplu cusătura dorită din cele 10 prestabilite. Maşina are un sistem unic de afişare a parametrilor potriviţi pentru fiecare cusătură ȋn funcţie de materialul pe care-l coaseţi şi în funcţie de efectele pe care doriţ ăle realizaţi.

 • 0 out of 5

  Masina de surfilat Janome My Lock 204D

  JANOME MY LOCK 204D vă oferă o gamă largă de cusături de surfilare într-o maşină compactă. Designul său robust şi mecanismul precis de cusut vă asigură obţinerea unor combinaţii de cusături cu 3 şi 4 fire foarte frumoase şi curate. Având un preţ accesibil această maşină este dorită de orice coritoreasă şi este absolut obligatorie pentru cei ce lucrează cu materiale cu comportament dificil la coasere, cum ar fi cele cu elasticitate ridicată de tip Lycra, stretch sau tricoturi. De aceea această maşină o puteţi întâlni foarte des şi în multe ateliere mai mici care lucrează asftel de materiale dar nu îşi permit o maşină industrială.

  1,475.00 lei
 • 0 out of 5

  Piciorus aplicat banda bie

  Piciorus universal pentru realizarea tivului intors

 • 0 out of 5

  Piciorus de cusut nasturi

  45.00 lei
 • 0 out of 5

  Piciorus pentru incretit

  47.00 lei
 • 0 out of 5

  Set picioruse pt terminatii duble

  64.00 lei
 • 0 out of 5

  SKYLINE S9

  Skyline S9 este prima mașină din seria sa care include atât cusut cât și brodat. Această mașină excelentă include capacitatea de conectare Wi-Fi, care facilitează trimiterea desenelor de broderie de pe un iPad sau computer direct la mașină.

  În plus, am dezvoltat cinci aplicații iPad uimitoare pentru a vă ajuta să faceți mai bine broderia. Bucurați-vă de AcuDesign, AcuEdit, AcuMonitor și de noile aplicații AcuSetter și AcuSketch. Faceți clic pe pictograma pentru a descărca la magazinul de aplicații.

  12,990.00 lei
 • 0 out of 5

  Spon

  1.00 lei
 • 0 out of 5

  Stație completă de călcat

   

  Masa de calcat plianta, cu incalzire, absorbtie si suflanta

  TV3811/S+B cu generator de abur Magic Inox si fier de calcat

   

  Dotată cu incălzire, absorbtie (pentru răcire si fixare pe masă) si suflantă (pentru prevenirea luciului sau a imprimării formei buzunarelor).

  TV 3811/S+B este ideală pentru mici ateliere, croitorii si magazine. Cu ajutorul acestui ansamblu se calcă confectii subtiri până la la foarte groase.

  Poate fi utilizată atât de dreptaci cât si de stângaci.

  Dotata cu role pentru un transnsport usor, se poate plia in pozitie verticală la terminarea lucrului.

  4,099.00 lei
 • 0 out of 5

  Statie de cãlcat – Magic Inox

  Ideal pentru mici ateliere, croitorii, magazine, robust si totodata elegant. Datorita cuplei rapide cu care se leaga fierul poate fi inlocuit cu mare usurinta cu o perie cu abur.

  La cerere exista si variante cu suport cu role, pentru o deplasare rapida.

  1,485.00 lei
 • 0 out of 5

  Statie de cãlcat model MB

  2,495.00 lei
 • 0 out of 5

  Statie de cãlcat S2

  1,450.00 lei